SPESIFIX OY

Urheilurakentaminen vaatii erityisosaamista

Spesifix Oy on urheilurakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen avainhenkilöillä on pitkä kokemus urheilurakentamisesta.

Vuodesta 2012 lähtien yrityksen toimitusjohtajana on työskennellyt Paul Nieminen, joka on aikaisemmin työskennellyt Mondon palveluksessa vastuualueenaan yrityksen ratapäällysteiden markkinointi Suomessa. Sitä ennen hän työskenteli Lemminkäisen palveluksessa.

Keväästä 2016 lähtien Spesifix Oy: teknisenä johtajana on työskennellyt Ossi Kiramo, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativasta urheilurakentamisesta.


Tampereen stadionilla pidettiin vuonna 2018 nuorten MM-kisat. Kisojen saannin edellytyksenä Suomeen oli stadionin suorituspaikkojen uudistaminen IAAF:n korkeimpaan Class 1 -luokkaan.

Rio de Janeiron ja Lontoon olympia-areenoiden tapaan Tampereen stadionin radat ja suorituspaikat saivat Spesifix Oy:n toteuttaman huippunykyaikaisen Mondo-päällysteen.

Spesifix Oy on toteuttanut monta muutakin huippukohdetta Suomessa. Kohteista tarkemmin Referenssit -sivulla

Urheilurakentamisen ammattilainen

Mondo ratkaisut. Urheilurakentamisen tiennäyttäjä vuodesta 1948

Kansainvälisillä huippustadioneilla tehdyistä lukuisista ME-tuloksista tutuksi tullut Mondo on urheilurakentamisen aatelia. Spesifix Oy edustaa Mondo päällysteitä ja urheilurakentamisen ratkaisuja Suomessa, Norjassa ja Balttiassa. Suomessa Mondo päällysteisiä kenttiä ja sisähalleja on tällähetkellä kymmenkunta, ja niitä rakennetaan jatkuvasti lisää.